Werkplekadvies

Zowel preventief als bij fysieke klachten biedt Aeflex een intensief individueel programma aan. Daan van der Heul, tandarts en praktijkeigenaar van De Fijne Tandartsen, Barneveld legt uit wat ik voor u kan betekenen:

​Een jaar geleden begon ik (tandarts, 36) met mijn rug te tobben. Na een aantal fysiotherapiesessies gingen de klachten niet weg. Via via kwam ik bij Amber terecht. Dat bleek een schot in de roos! Tijdens een langere behandeling kreeg ik goede feedback over mijn houding. In een uitgebreid verslag met tips wordt alles nog eens duidelijk uitgelegd. Enkele maanden geleden is ze voor de tweede keer geweest om te kijken hoe het gaat, prima aftersales! Daar werden de puntjes op de 'i' gezet. Al met al dik tevreden en de klachten zijn nagenoeg weg. En de kosten...? DIe kunnen makkelijk uit, een dag niet werken vanwege rugpijn is aanzienlijk duurder. Kortom: last van uw rug? Amber raadplegen!

Amber Denekamp komt bij u in de praktijk en analyseert de werkplek, werkhouding en -techniek, terwijl u aan het werk bent. U verliest dus geen kostbare tijd en krijgt direct toepasbaar advies. Na afloop volgt een rapportage met persoonlijk advies en na 3-6 maanden volgt een follow-up, eventueel daarna nogmaals.

© 2016 ÆFLEX Dental