Over Aeflex Dental

Amber Denekamp is bedrijfsoefentherapeut, ergonoom MSc in opleiding en eigenaar van Aeflex. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring met het geven van ergonomietraining en advies in diverse branches.

De kwaliteit wordt onder andere geborgd door het lidmaatschap van het KEM: het Kennisplatform Ergonomie voor de Mondzorg. Een actief platform van specialisten en professionals in de dentale sector die artikelen publiceren voor stakeholders. Binnenkort te volgen via de website van het NWVT.

Aeflex is een volledig onafhankelijke organisatie en is niet gelieerd aan leveranciers. Dus geen: 'Wij van WC-eend adviseren WC-eend'. U kunt professionaliteit, inzet en enthousiasme verwachten met een open blik en reële adviezen. Amber is goed geïnformeerd, levendig en duidelijk.

Onze opdrachtgevers zijn: (bijzondere) tandheelkundige praktijken, orthodontisten, arbeidsongeschiktheidsverzekeraars, tandtechniekers, prothesemakers, veterinairen, opleidingsbureaus, evenementen en studieclubs in Nederland en Vlaanderen.

Amber wordt regelmatig gevraagd door grote praktijken en ketens als sparringpartner op (HR) beleidsniveau.

© 2016 ÆFLEX Dental